• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Yellow Claw Feat. STORi – Both of Us (Премиера Хит)

На почетокот, Yellow Claw беше дует од двајца DJ-и и музички продуценти од Amsterdam, Холандија. Од 2016-та година, на Jim Aasgier (Jim Taihuttu) и Nizzle (Nils Rondhuis) им се придружи и MC Bizzey (Leonardo Roelandschap), така што во моментов, Yellow Claw е трио кој годинава го издаде својот втор студиски албум, насловен Los Amsterdam. Најновото од Yellow Claw е песната “Both of Us“, на која пак го слушаме прекрасниот вокал на R&B и Hip-Hop пејачката која што се претставува како STORi.


© Radio Bravo - Kumanovo