• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Bruce Springsteen – Hello Sunshine (Премиера Хит)

14-Ти јуни е денот кога на пазарот, по пауза од седум години, светската rock жива легенда Bruce Springsteen ќе го објави својот 19-ти студиски албум. Веќе е познат насловот, Western Stars, бројот на песните, тринаесет, а првиот промо сингл од албумот, “Hello Sunshine” е со реден број 12. Ја слушаме на радио Браво како денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo