• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Steve Aoki Feat. Lil Yachty & AJR – Pretender (Премиера Хит)

Американскиот рапер Lil Yachty на својот twitter профил најави дека американскиот electro house DJ и продуцент Steve Aoki подготвува летен хит. Станува збор за “Pretender“, песна која што и самиот Aoki ја најави на својата facebook страна на 18-ти мај. И конечно, ја слушаме денеска на Радио Браво како Премиера Хит но со уште едно изненадување. На “Pretender” го слушаме и американскиот indie pop band, AJR кој е составен од браќата Adam, Jack и Ryan Met.


 

© Radio Bravo - Kumanovo