• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

U2 – The Blackout (Премиера Хит)

Официјалното претставување на “The Blackout” е закажано на 6-ти септември, но Радио Браво нема трпение и ексклузивно, за овој викенд, ја слушаме како Премиера Хит на 88,5 Mhz. Инаку песната е снимена во живо и намерно е „неисполирана“ и „рапава“. Инаку, “The Blackout” е песна од претстојниот албум на U2, Songs of Experience, за кој што материјалот е готов уште во минатата година, но издавањето беше одложено поради претседателските избори во САД и победата на Трамп, а промените на политичката и социјалната клима не одговараа за активностите на Bono и неговаиот бенд, U2.


The Blackout

‘The Blackout’, just for you. From upcoming album Songs of Experience.Tune in now.First single, ‘You’re The Best Thing About Me’ coming Sept. 6th#U2TheBlackout #U2SongsofExperience "In the darkness where we learn to see”

Posted by U2 on Среда, 30 август 2017

© Radio Bravo - Kumanovo