• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Lady Gaga – I Want Your Love (Премиера Хит)

Чекањето е конечно завршено. Kаверот на Lady Gaga на класик песната од 70-тите  “I Want Your Love” можете да го слушнете на YouTube. Верзија од овој кавер излезе уште во 2015-та година, а 32-годишната пејачка го создаде истиот за Tom Ford 2016 пролетна/летна колекција. Во видеото на YouTube кое излезе на 28-ми септември можеме да ги видиме и моделите од кампањата. Финалната верзија ќе се појави во албумот на  Chic и Nile Rodgers кој е под името “It’s About Time”


© Radio Bravo - Kumanovo