• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Snoop Dogg Feat. Chris Brown & OT Genesis – 3s Company (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво е дел од најновото студиско остварување на хип-хоп легендата, Snoop Dogg, кое носи политички, провокативен наслов, “Make America Crip Again”, слоган кој асоцира на слоганот во предизборната кампања на сегашниот претседател на САД, Доналд Трамп, “Make America great again”. Во сите осум песни, дел од најновиот проект, Snoop Dogg се осврнува на најтешките теми на американското општество, како што се: расистичките односи и полициската бруталност. И да не заборавам, во песната “3s Company“, Snoop Dogg соработува со Chris Brown и OT Genesis.


© Radio Bravo - Kumanovo