• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Eminem Feat. Ed Sheeran – River (Премиера Хит)

River” е песна на американскиот рапер Eminem, која се наоѓа на неговиот 9-ти студиски албум Revival. Песната е продуцирана од страна на Emile Haynie, а како гостин се јавува и најактивниот пејач во текот на минатава година, погодувате… Ed Sheeran.


© Radio Bravo - Kumanovo