• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jade Bird – Love Has All Been Done Before (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит на Радио Браво е најновиот сингл на „мезимчето“ на најпознатиот музички магазин Rolling Stone. Според него, цитирам: „Jade Bird на најубав можен начин го користи својот робусен и суров вокал, така што во комбинација со нејзината интелегенција се чини дека нема нешто што не може да испее“. Во својата дискографија, Jade Bird има едно EP со пет песни, издадено во 2017-та година, а минатава, 2018-та издаде четири сингла, од кој што последниот е “Love Has All Been Done Before“.


© Radio Bravo - Kumanovo