• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Sting & Shaggy – Dont Make Me Wait (Премиера Хит)

Интернационалните супер-ѕвезди Sting и Shaggy соработуваа на новата песна “Don’t Make Me Wait”. Песната е резултат на студиските сесии што ги имаа двајцата кон крајот на минатата година. “Don’t Make Me Wait” ја имаше својата светска премиера на 6-ти јануари, кога Sting и Shaggy настапија на хуманитарниот концерт кој се одржа во главниот град на Jamaica, Kingston на Jamaica House пред 20000 гледачи. Концертот беше насловен како “Shaggy & Friends”, собраните средства беа намените за децата, пациенти во болницата Bustamante Hospital.


© Radio Bravo - Kumanovo