• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Katy Perry – Never Really Over (Премиера Хит)

Never Really Over” е првиот сингл од претстојниот, шестти студиски албум на Katy Perry. Песната беше официјална објавена на последниот ден од месецот мај, но информациите за новата песна на мега популарната пејачка, можевте да ги слушнете на 16-ти мај во емисијата „Батали се, слушај Браво“ која на програмата на Радио Браво е секој ден од 12 до 14 часот. Веќе на 24-ти мај, издавачот, Capital Records ги потврди овие информации. Денес, на 3-ти јуни, на Радио Браво е и промоцијата на “Never Really Over” како денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo