• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Martija Stanojkovikj – Te Sakam (Премиера Хит)

14-годишната ѕвезда од “Пинкови Ѕвездички”, Мартија Станојковиќ ја овјави својата нова песна “Те сакам” на 27 јуни, како и спотот за истата. Автор на песната е Александар Масевски, а Мартија вели дека ја испеала за мајка си. Ова е трета песна на Мартија, која ја претставуваше Македонија на Детската Евровизија во 2016 година.


© Radio Bravo - Kumanovo