• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ellie Goulding & Juice WRLD – Hate Me (Премиера Хит)

Hate Me” е песна на англиската пејачка Ellie Goulding и американскиот рапер Juice Wrld. Истата за прв пат беше изведена во емисијата на Zane Lowe, ‘World Record’ на Beats 1, на 23-ти јуни. Истиот ден, Goulding на својот Instagram постираше кратко видео кое беше насловено со иницијалите “EG” и “JW”. Денес во Премиера Хит ги слушаме англиската пејачка Ellie Goulding и американскиот рапер Juice Wrld во “Hate Me”.


© Radio Bravo - Kumanovo