• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

David Guetta Ft. Anne Marie – Don’t Leave Me Alone (Премиера Хит)

Францускиот диџеј David Guetta се наоѓа во центарот на вниманието со неговиот нов сингл “Don’t Leave Me Alone” кој претставува соработка со англискиот текстописец Anne Marie. Песната за брзо време ја постигнува очекуваната популарност, а во неа Anne Marie пее за тоа како не би можела да поднесе ако нејзиниот сакан ја остави сама. Сето тоа комплетирано со продукцијата на диџејот ја прави оваа песна посебна.


© Radio Bravo - Kumanovo