• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Five Finger Death Punch – Trouble (Премиера Хит)

Американскиот рок бенд Five Finger Death Punch досега има издадено шест студиски албуми, од кој последниот, Got Your Six во 2015-та година. Пред неколку дена, тие за дигитално превземање ја издадоа песната “Trouble“, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo