• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rudimental Feat. Tom Walker – Walk Alone (Премиера Хит)

Досегашната дискографија на британскиотdrum and bass band Rudimental се состои од два студиски албуми и седумнаесет сингл песни. датумот на излегување на третиот албум е веќе познат, 25-ти јануари 2019-та, а од него, по “Sun Comes Up”, “These Days” (трет број еден на групата Британија) и “Let Me Live”, еве го и четвртиот, соработката со Tom Walker насловена како “Walk Alone“.


© Radio Bravo - Kumanovo