• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Мартија Станојковиќ – That’s The Way We Like It (Премиера Хит)

Младата пејачка од Куманово, Мартија Станојковиќ дефинитивно се вбројува во неколкуте музички надежи кои полека, но сигурно носат нова енергија на домашната поп-сцена. Во последниот период, Мартија започна да ја освојува и светската музичка сцена со објавување на песни, снимени во САД во продуцентската куќа ECP productions, а продуцирани од страна на Earl Cohen. По песната „Next to me“, која беше и Премиера Хит на Радио Браво на 15-ти октомври, денеска повторно ја слушаме Мартија, овој пат со “That’s The Way We Like It“.


© Radio Bravo - Kumanovo