• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Fuzzy Sun – Heavy (Премиера Хит)

Fuzzy Sun е поп група која што го објави своето дебитантско EP од четири песни, а Радио Браво на своите слушатели ги претставува со песната под број три, “Heavy“. Обавезно, слушнете го прекрасниот вокал на Kyle Ross, испратен од уште четири момчиња: Daisy Valentine (синтисајзер), Lewis Jobson (бас Гитара), Raffaele Pani (соло гитара) и Mitch Bancroft (тапани).


© Radio Bravo - Kumanovo