• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Владо Јаневски – Откако си негова (Премиера Хит)

Денешен Премиера Хит на Радио Браво е најновара песна од македнската супер ѕвезда, Владо Јаневски. Песната носи наслов „Откако си негова“ изработена по музика и текст на Јаневски, а аранжманот е на Никша Братош. Песната е снимена во студиата: NB Studio во Загреб и Enterprajz во Скопје.


© Radio Bravo - Kumanovo