• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lena – If I Wasnt Your Daughter (Премиера Хит)

If I Wasn’t Your Daughter” е песна на германската пејачка Lena Meyer – Landrut. Како автори се појавуваат: Meyer-Landrut, Vincent Stein, Nico Wellenbrink, Jamie Hartman, и Konstantin Scherer и истата е дел од нејзиниот 5-ти студиски албум чие појавување на пазарот се уште не е дефинирано. Инаку промоцијата на “If I Wasn’t Your Daughter”, Lena ја направи во шоуто “Sing meinen Song – Das Tauschkonzert”, која веќе четврта година се емитува во Германија и претставува некој вид на избор на најдобри аматерски или полупрофесионални пејачи.


© Radio Bravo - Kumanovo