• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Black Keys – Get Yourself Together (Премиера Хит)

Let’s Rock е насловот на 9-от студиски албум на американскиот rock дует Тhe Black Keys кој на музичкиот пазар се појави минатиов викенд. Тој е прв музички материјал од The Black Keys издаден по пауза од пет години и албумот Turn Blue од 2014-та година. Од Let’s Rock, на Радио Браво во Премиера Хит на 14-ти март, веќе ја слушавме песната “Lo/Hi“, а денес, на почетокот на секој непарен час, на Радио Браво, повторно The Black Keys, овој пат со “Get Yourself Together“.


© Radio Bravo - Kumanovo