• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Demi Lovato – Tell Me You Love Me (Премиера Хит)

Tell Me You Love Me” е песна на американката Demi Lovato, напишана од страна на Kirby Lauryen, Stint и John Hill, а во продукција на последните двајца, Stint и John Hill. “Tell Me You Love Me” ќе биде насловна нумера на претстојниот 6-ти албум на Demi Lovato кој ќе биде издаден до крајот на годината, а за кој, ветуваме дека ќе го анализираме во емисијата “Album Of The Week”.


© Radio Bravo - Kumanovo