• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Maitre Gims – Cameleon (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит, Радио Браво го превзема од француската топ листа. Тоа е песната “Cameleon“, на францускиот пејач Maître Gims која на France Top 40, како новитет се наоѓа на 7-то место. Инаку, Maitre Gims со своето вистинско име Gandhi Djuna беше член на групата Sexion d’Assaut, а во својата кариера веќе има објавено два албума: Subliminal во 2013-та година и две години подоцна, албумот Mon cœur avait raison.


© Radio Bravo - Kumanovo