• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Sugarland – Still The Same (Премиера Хит)

По пауза по повеќе од шест години и издавањето на 5-от студиски албум, The Incredible Machine во октомври од 2011-та година, американскиот дует, Sugarland, кој во моментов е во состав: Jennifer Nettles и Kristian Bush, пред крајот на минатава година ја издаваат песната “Still the Same“. Песната е почеток на соработката на дуетот со продукцијата Big Machine Records, и нивниот долгогодишен продуцент, UMG Nashville. По настапот на Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve, Sugarland годинава, поточно во март, ќе можат да се видат и во Европа, на C2C: Country 2 фестивалот.


© Radio Bravo - Kumanovo