• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Weeknd – Call Out My Name (Премиера Хит)

На крајот од минатиов месец, на 29-ти март, канаѓанецот The Weeknd ги израдува своите фанови со проектот My Dear Melancholy. Овој мини-албум или EP, е составен од шест песни, од кои за промовирање на албумот, Радио Браво ја искористи песната со реден број еден на албумот, “Call Out My Name“, денешен Премиера Хит на 88,5 Mhz.  На “Call Out My Name”, како автори се потпишани Abel Tesfaye, Adam Feeney и Nicolas Jaar, а истата е во продукција на Frank Dukes.


© Radio Bravo - Kumanovo