• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Camila Cabello Feat. Mark Ronson – Find You Again (Премиера Хит)

Во Премиера Хит, по песната “Don’t Leave Me Lonely” која како прв сингл од 5-от студиски албум на Mark Ronson кој ќе биде објавен на 21-ви јуни и беше Премиера Хит на Радио Браво на 22-ри мај, уште една песна од Late Night Feelings (насловот на новиот албум). Денес тоа е “Find You Again“, на која што како вокал го слушаме гласот на Camila Cabello, која ја знаеме по големиот успех на “Havana” која официјално беше прогласена и за најголем хит во 2017-та година како место број еден на годишната Топ 50 листа на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo