• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Funk Shui – Крик (Премиера Хит)

Момците од бендот Funk Shui ја објавија најновата песна со наслов „Крик“. Продукција, микс и мастеризација на „Крик“ се на Бен Милчев и членовите на Funk Shui, а песната е снимана во Studio Podrumot, Studio Tralala и студио DaPhunk.


Спотот за песната „Крик“, во режија на Томи Акимовски заедно со членовите на Funk Shui, е сниман на повеќе локации низ Скопје (школото „Песталоци“, стариот студентски стан на Томи Акимовски, на зграда во Карпош и Музеј на современа уметност) како и на одредени планински делови од Македонија.


© Radio Bravo - Kumanovo