• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mark Ronson Feat. Miley Cyrus – Nothing Breaks Like a Heart (Премиера Хит)

Nothing Breaks Like a Heart” e песна со која Mark Ronson го најавува издавањето на својот 5-ти студиски албум. Песната е соработка со американката Miley Cyrus. Интересно е дека “Nothing Breaks Like a Heart” својата промоција ќе ја има…задутре, на The Graham Norton Show, но денеска, само слушателите на Радио Браво ќе ги слушаат Mark Ronson и Miley Cyrus во “Nothing Breaks Like a Heart” како денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo