• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jessie James Decker – Flip My Hair (Премиера Хит)

Jessica Rose “Jessie” James Decker, американска пејачка која стана позната и на телевизиските гледачи со нејзиното телевизиско реалити шоу Eric & Jessie: Game On, во кое што настапуваше заедно со својот сопруг Eric Decker, а се емитуваше во 2013-та и 2014-та година, за да повторно се врати во 2017-та на каналот E!, кој што можеме да го следиме и преку кабелскиот оператор К-Нет. Jessie James Decker, ја слушаме денеска во Премиера Хит на Радио Браво со најновата песна “Flip My Hair“, која ја промовира преку видео записот кој што можете да го погледате подолу.


© Radio Bravo - Kumanovo