• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Moby – Like A Motherless Child (Премиера Хит)

На 2-ри март и официјало се појави во продажба, замислете, 15-от студиски албум на американскиот „електро“ музичар, Moby. Албумот содржи 12 песни, а интересно е дека, истиот ден, Moby издаде и две верзии на првиот сингл од албумот, “Like A Motherless Child“, едната т.н. Slow Light и втората, Desert Lake верзија. Двете верзии можете да ги слушате на програмите на 88,5 Mhz, а денес, како Премиера Хит, на почетокот на секој непарен час, како Премиера Хит, сепак го слушаме оригиналот на “Like A Motherless Child”.


© Radio Bravo - Kumanovo