• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Kacey Musgraves – Happy & Sad (Премиера Хит)

Тринаесет прекрасни песни ни понуди американката Kacey Musgraves на својот седми студиски албум, Golden Hour кој излезе минатава седмица, поточно на 30-ти март. Од речиси совршениот албум, избор на Радио Браво за денешен Премиера Хит е прекрасната балада “Happy & Sad”, најдобрата песна според магазинот Fader, кој се занимава со музика, мода и поп култура.


© Radio Bravo - Kumanovo