• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Shawn Mendes – If I Cant Have You (Премиера Хит)

If I Can’t Have You” е најновата песна на познатиот канадски пејач Shawn Mendes. Mendes песната ја најви на социјалните мрежи на 1-ви мај, а од викендов се нуди на продажба во комплет од три верзии плус гласовна порака од пејачот, а на следниве медиуми на звук: 7- инчен винил, касета и на CD. Денеска на Радио Браво како Премиера Хит ја слушаме радиската верзија на “If I Can’t Have You”.


© Radio Bravo - Kumanovo