• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Cherie Currie & Brie Darling – The Motivator (Cover) – Премиера Хит

Rock девојките од Los Angeles, Cherie Currie и Brie Darling ги здрушија силите за да снимаат заеднички, деби албум кој под насловот The Motivator ќе излезе на 2-ри август. На него ќе се најдат 9 прерабитки на rock класици, како на пример песни од: T. Rex, The Rolling Stones, Stevie Wonder и John Lennon, како и четири авторски песни: “Too Bruised,” “I’m Too Good, That’s Just Too Bad” и “This Is Our Time”. Во денешниот Премиера Хит го имаме првиот сингл од албумот, каверот на хитот од 1971-та на T. Rex, песната “The Motivator“.


© Radio Bravo - Kumanovo