• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

LANY- Super Far (Премиера Хит)

LANY е кратенка од “Los Angeles New York” е име на групата, поточно триото од Los Angeles. Групата е формирана во март, во 2014-та година од страна на Paul Jason Klein кој е вокал и гитарист во групата. Од дебитантскиот албум на LANY, кој е со истиот наслов како и групата. а излезе на 30-ти јуни, годинава, Радио Браво како Премиера Хит за денес, ја предлага песната насловена како “Super Far“.

© Radio Bravo - Kumanovo