• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Fletcher – You Should Talk (Премиера Хит)

Точно една година помина од излегувањето на дебитантското EP, Finding Fletcher на Fletcher. На 29-ти септември, Fletcher ја објави својата нова песна, “You Should Talk“. А дали  оваа песна ќе го повтори истиот успех, како и дебитантската, “War Paint”, која имаше над 19 милиони преслушувања на Spotify, останува да видиме.


© Radio Bravo - Kumanovo