• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Selena Gomez Feat. Marshmello – Wolves (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Wolves” е соработка помеѓу младата американска супер ѕвезда, Selena Gomez, и електро-денс музичкиот продуцент и DJ, Marshmello. Инаку песната беше пуштена на американскиот пазар за слободно даунладирање на 25-ти октомври од страна на издавачката куќа, Interscope Records.


© Radio Bravo - Kumanovo