• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Zaz – Qué vendrá (Премиера Хит)

Isabelle Geffroy, или многу попозната како Zaz повторно има нов музички материјал на задоволство на Радио Браво. Денес станува збор за песната “Qué vendrá” која оваа седмица се најде како новитет на француската Top 40 single листа. Да потсетам дека Zaz ни стана позната во 2010-та година со мега хитот “Je veux”, а нејзините песни се мешавина од jazz, француски variety, soul и акустична музика.


 

© Radio Bravo - Kumanovo