• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Specials – Blam Blam Fever (Премиера Хит)

По цели 18 години пауза, ска момците од The Specials (формирани во далечната 1979 година кога овој правец беше актуелен во популарната музика) изминатиов викенд издадоа нов музички материјал. Последниот, седми по ред албум, Conquering Ruler излезе на 13-ти февруари 2001-та година. Од 8-от албум кој е насловен како Encore, избор на Радио Браво за Премиера Хит е песната “Blam Blam Fever“. Уживајте во звукот од почетокот на 80-те години на минатиов век со најновиот албум на ска атракцијата од тоа време, групата The Specials.


© Radio Bravo - Kumanovo