• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Слаткаристика – Терориста (Премиера Хит)

Кон крајот на минатата недела нашиот најафирмиран хип хоп артист Марко  Маринковиќ – Слаткаристика на Бугарската “youtube“ мрежа го  промовираше новиот видео запис за новата песна потпишана – “Терориста“.  Песната само за 24 часа постигна неверојатни бројќи и гледаност од  широката јавност во Бугарија и Македонија, што сигурно може да се  констатира дека Слаткаристика има нов “Reggaeton“ хит. Позади музиката  се потпишуваат Слаткаристика и Иван јованов, аранжманот го работеше  Иван Јованов, позади режисерската палка стои Огнен Шапковски, а свој  придонес во финалниот видео продукт имаат и Vertigo Visual.


© Radio Bravo - Kumanovo