• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Regrettes – Helpless (Hamilton Cover) Премиера Хит

Денес како Премиера Хит на 88,5 Mhz, на почетокот на секој непарен час, го слушаме каверот на Hamilton на песната “Helpless” од американскиот панк рок бенд “The Regrettes” издаден на 31 мај, 2018 година. “Helpless” е песна од мјузиклот Hamilton, кој пак премиерно беше изведен на една од сцените на Broadway во 2015 година, а е напишан врз основа на животот на Alexander Hamilton (творецот на американскиот Устав).


© Radio Bravo - Kumanovo