• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Freya Ridings – Castles (Премиера Хит)

Денес во Премиера Хит, Радио Браво ви претставува ново име. Тоа е 25 годишната Freya Rose Ridings која во својата Британија, во 2017-та година, имаше голем успех со песната “Lost Without You” со која стигна до високото 9-то место на, за нејзе домашната UK Singles Chart. По инерција на овој успех, младата Freya, следната 2018-та година, настапи на британскиот избор за спортист на годината, односно на BBC Sports Personality of the Year Awards show, а годинава, во танчерското шоу The Greatest Dancer. Денес, на Радио Браво со „премиера“ на “Castles”.


 

© Radio Bravo - Kumanovo