• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Tory Lanez – Skrt Skrt (Премиера Хит)

Само една недела откако ја објави “Shooters,” Tory Lanez издава уште една песна, “Skrt Skrt”. Дали оваа „сериско“ објавување на песни значи и нов албум? Се уште не знаеме, можеби оваа го прави само за да ги одржува своите фанови под постојан „притисок“. Инаку неговиот последен албум, I Told You, излезе во 2016-та година. А Радио Браво, на задаволство на своите слушатели, им ја нуди “Skrt Skrt” како Премиера Хит, и тоа два дена… овој викенд!


© Radio Bravo - Kumanovo