• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

MØ – When I Was Young (Премиера Хит)

Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, повеќе ја знаеме како е кантавторка од Данска, која е екзлузива на Sony Music Entertainment. Интересно е дека нејзиното уметничко име, MØ, покрај тоа што е всушност иницијали од нејзиното име и презиме, во превод на дански значи „девица“. Слушателите на Радио Браво ја знаат MØ од порано, а денешниот Премиера Хит, “When I Was Young“, е насловната од нејзиниот втор и последен албум, издаден на 26-ти октомври.


© Radio Bravo - Kumanovo