• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ava Max – Sweet But Psycho (Премиера Хит)

Вистинско освежување на музичката сцена донесе Amanda Ava Koci или само Ava Max, родена на 16-ти февруари, 1994-та година, во Wisconsin, САД, во семејство на косовски емигранти. Нејзиниот прв хит сингл, “Sweet but Psycho” е високо пласиран на повеќе американски музички листи како што се бројните Spotify плеј листи или пак Viral Charts, а во Европа пак е прва во Шведска, Норвешка, Финска, Данска, Естонија, Германија, Белгија и Шкотска.


© Radio Bravo - Kumanovo