• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Three Days Grace – The Mountain (Премиера Хит)

Денес, Радио Браво во Премиера Хит „ја има“ канадската рок група Three Days Grace, формирана во 1997-та година. Нивната дискографија содржи: пет студиски албуми, дваесет синглови, еден видео албум и дванаест музички видеа. Последниот сингл, “The Mountain“, на канадскиот пазар беше пуштен на 23-ти јануари, а токму со него, денес ги слушаме Three Days Grace во Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo