• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

George Ezra – Paradise (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит го позајмивме од официјалната UK Singles листа, на која што песната “Paradise” влезе, оваа седмица, директно на 30-то место. Инаку, “Paradise” е песна на англичанецот George Ezra, продуцент е Cam Blackwood и е втор сингл од неговиот втор студиски албум Staying at Tamara’s.


© Radio Bravo - Kumanovo