• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Vampire Weekend – Sympathy (Премиера Хит)

Father of the Bride е четвртиот студиски албум на американскиот indie rock band Vampire Weekend. Тој е достапен на музичкиот пазар од 3-ти мај, а веднаш потоа се појави и четвртиот сингл од него, песната “Sympathy“, која по “Harmony Hall“, песна со која беше најавен Father of the Bride како Премиера Хит на Радио Браво на 31-ви јануари, е уште една „премиера“ која ќе пак го одбележи денешниот ден на Радио Браво. Ја слушаме “Sympathy” на 88,5 Mhz на почетокот на секој непарен час.


© Radio Bravo - Kumanovo