• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

MAGIC! – Expectations (Премиера Хит)

Изборот за денешната Премиера Хит на Радио Браво е новиот сингл “Expectations” на канадскиот поп бенд MAGIC!. “Expectations” е дел од нивниот трет студиски истоимен албум за кој ни најавија дека ќе излезе на 7 септември оваа година. Пред малку време тие ја објавија својата прва песна од албуот, “Kiss Me” која достигна голема популарност како на YouTube така и на Spotify.


© Radio Bravo - Kumanovo