• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

U2 – You’re The Best Thing About Me (Премиера Хит)

По изненадувачкото појавување на социјалните мрежи на “The Blackout”, на 1-ви септември (што Радио Браво  веќе следниот ден ја промовира како Премиера Хит), за фановите на U2, следува уште еден подарок. Вчера објавена, а веќе денеска Премиера Хит на Радио Браво, “You’re The Best Thing About Me” и официјално е првиот промо сингл за новиот, 14-ти по ред, студиски албум, Songs of Experience. Значи, вистински празничен подарок за слушателите на Радио Браво, на Денот на независноста, еклузивна „премиера“, “You’re The Best Thing About Me” на U2. Слушајте 88,5 Mhz, на почеток на секој непарен час.


© Radio Bravo - Kumanovo