• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Leonard Cohen – On the Level (Браво Хит)

Не стивнуваат реакциите по преслушувањето на најновиот 14-ти албум на „живата легенда“, Leonard Cohen, со наслов “You Want It Darker” во емисијата “Album of The Week“. Од албумот, сепак се издвои песната  “On the Level”, која во продукција на неговиот син, Adam, звучи мошне модерно и интересно, особено ако се земе во предвид дека Leonard Cohen има полни 82 години (роден на 21 септември во 1934). Уживајте во следните седум дена со Leonard Cohen  и неговата “On the Level” ккоја е Браво Хит на 88,5 Mhz.

© Radio Bravo - Kumanovo