• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Vance Joy – Like Gold (Премиера Хит)

James Gabriel Wanderson Keogh или со сценско име Vance Joy, доаѓа од далечната Австралија. Неговата дискографија содржи еден студиски албум, Dream Your Life Away, од 2014-та година. Од 2-ри ноември, светот го слуша со песната “Like Gold“, со која го најавува својот втор албум, Nation of Two, кој треба да го очекуваме дури следната година, а е денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo